Complete webshop software voor je e-commerce activiteitenJe wilt graag een webshop laten bouwen om je producten op een professionele manier te presenteren?

Dat kan bij Qoncept Webdevelopment, er zijn hiervoor 2 mogelijkheden. Wil je graag je webshop in eigen beheer hebben dan gebruiken wij hiervoor PrestaShop. Prestashop is ontwikkeld met alle e-commerce functies die je nodig hebt om online zaken te kunnen doen.

Het is gebruiksvriendelijk, zoekmachine vriendelijk en vol mogelijkheden. Er zijn zowel gratis als betaalde plugins beschikbaar. Je kunt hierbij denken aan het invoeren en beheren van categorieën en producten, klanten en orders tot aan het versturen van orderbevestigingen en facturen. Tevens worden er veel betaal- en verzendmogelijkheden aangeboden, dus je kiest zelf welke betaalmogelijkheden jij aan wilt bieden en je selecteert zelf de verzendmogelijkheden voor jouw online shop

Wij richten je webshop compleet in, vooraf weet je precies wat je aan je eigen webshop hebt, daarin zijn wij heel duidelijk. 

Een andere mogelijkheid is het CCV webshop abonnement. De alles-in-één oplossing voor jouw webshop, je huurt dan minimaal voor 1 jaar je eigen webshop die wij geheel voor je inrichten.

Ons webshop pakket is mogelijk in abonnementsvorm inclusief ontwikkeling, inrichting, hosting, onderhoud, optimalisatie en support voor 1 vast maandtarief. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Qoncept unofficial PrestaShop partner

Mogelijkheden

Ons oordeel is dat PrestaShop technisch beter opgezet is dan bijvoorbeeld WooCommerce van WordPress. PrestaShop is met name geschikt voor de kleine tot middelgrote webshop, het is een licht en eenvoudig systeem in tegenstelling tot WooCommerce van Wordpress dat van oorsprong een blog systeem is. Prestashop voorziet o.a. in de volgende mogelijkheden:

  • Veel templates beschikbaar die wij naar wens 'customizen';
  • Groot aanbod betaal- en verzendmogelijkheden;
  • Kortingscouponnen en acties;
  • Klantenbeheer;
  • SEO optimalisatie;
  • Artikelbeheer;
  • fotobeheer;
  • Voorraadbeheer;
  • Order afhandeling en retournering;
  • Integratie van klantbeoordelingen en tal van andere extensies/modules/plugins.

Onderhoud

Een webshop vergt af en toe technisch onderhoud, bijvoorbeeld bij updates die niet door jou zelf kunnen worden doorgevoerd. Of misschien wil je af en toe wat kleine veranderingen of extra ondersteuning. Kies je voor een webshop van Qoncept Webdevelopment dan kun je voor een maandelijkse bijdrage gebruik maken van deze updates en backup mogelijkheden.