Online vindbaarheid

Wij helpen jou om je website zo succesvol mogelijk op het internet zichtbaar te krijgen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO is enorm belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Je kunt wel heel actief bezig zijn met adverteren via Google Ads maar als jouw website steken laat vallen op het gebied van SEO, dan sla je alsnog de plank mis. Het is niet gemakkelijk om bovenaan te komen in Google. Als het zo makkelijk zou zijn, dan zou iedereen daar immers staan. SEO en SEA zijn in ieder geval 2 technieken die je daarbij kunnen helpen.

Onze websites worden zo goed mogelijk technisch gestructureerd voor de zoekmachines. Daarbij heb je zelf de kennis niet voor nodig, dit is allemaal geregeld bij de bouw van jouw website. Zo kun je denken aan een duidelijk navigatiestructuur en duidelijke headers en titels.

Een ander belangrijk gegeven is de informatie die je toont op je website. Je schrijft immers voor je bezoeker. Dus ga in de schoenen van je toekomstige klant staan, waarop wil je gevonden worden? Waarop zoekt iemand die op zoek is naar jouw dienst of product? Samen zullen we kijken of we de pagina's zo goed mogelijk kunnen afstemmen op jouw bezoekers en potentiële klanten.

Wij helpen jou om je website zo succesvol mogelijk op het internet te krijgen. Wij laten jou doen wat jij het beste kan, wij zorgen voor hetgeen wat wij goed kunnen.