Website bouwen

Een website laten maken aan de hand van jouw wensen met ons eigengemaakte CMS.

Qoncept Webdevelopment Uden

Qoncept Webdevelopment heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen van websites, zowel backend als frontend. Bij Q-data Uden B.V., ons moederbedrijf, richten wij ons op het ontwerpen, realiseren en implementeren van maatwerk software. Vanuit deze gedachte hebben wij ook ons eigen Content Management Systeem ontwikkeld, genaamd QMS.

De complete programmatuur waarop onze websites draaien is door ons ontworpen, daarom mogen wij ons inmiddels wel specialist noemen in het ontwerpen en realiseren van websites op maat. Middels ons systeem is het eenvoudig, om zonder veel technische kennis, zelf de website bij te houden. Hierbij kun je denken aan het wijzigen en/of toevoegen van teksten en het uploaden van nieuwe afbeeldingen. 

Feedback van onze klanten helpen ons om het QMS verder te ontwikkelen waardoor we het inmiddels wel een volwassen CMS mogen noemen.

Wij willen voor iedereen een betaalbare website kunnen maken en onze klanten niet lastig vallen met ingewikkelde zaken. Wij zorgen ervoor dat jij bezig kunt zijn met de dingen die je goed kan, wij doen dat immers ook.

Ons stappenplan voor een succesvolle website

Oriënterend gesprek

Zonder enige verplichting kunnen we een afspraak maken bij ons op kantoor om je wensen en eisen te bespreken. In dit oriënterend gesprek wordt duidelijk welke kant we op zullen gaan. Na dit gesprek kunnen we een op maat gemaakte offerte aanbieden. Je kunt alvast kijken welke soorten websitepakketten wij hanteren.

Grafisch ontwerp

Na akkoord van de offerte gaan wij een ontwerp uitzoeken, laten we een grafisch ontwerper een ontwerp maken of maken we gebruik van het ontwerp dat jij ons aanlevert.

Technisch ontwerp

Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij de technische kant van de website ontwikkelen, in de tussentijd kan je nadenken over de indeling van teksten en afbeeldingen van je site.

Website inrichten

Na het technische ontwerp gaan we de pagina's inrichten. In principe bepaal jij wat er op komt te staan, maar wij gaan wel kritisch naar de teksten kijken. Ook met het oog op zoekmachine optimalisatie.

Testen en acceptatie

Wanneer de site compleet is ingericht wordt deze meestal in een testomgeving gezet zodat de werking getest kan worden. Het is dan ook mogelijk om collega's, vrienden, familie of anderen de site te laten beoordelen.

Afronding, de website gaat online

Na goedkeuring zetten wij de site online. Wanneer een oude site vervangen wordt dan kijken we meestal ook of er pagina's zijn die omgeleid moeten worden naar de nieuwe bestemmingspagina zodat je geen bezoekers misloopt omdat de oude pagina's niet meer bestaan. Als het om een nieuwe website gaat dan adviseren wij om minimaal de eerste maanden te adverteren in Google om meer bezoekers naar je website te leiden.

Dat wil ik ook!

Dat kan! Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Wij houden van eenvoud

Om je keuze simpel te houden heb je bij ons de keuze uit 2 website pakketten. Het instappakket en het maatwerk pakket. Bij het instappakket kiezen we een standaard template dat het best past binnen jouw wensen en eisen. Het maatwerk pakket gaat een stapje verder en dan gaan we met een grafische vormgever om de tafel zitten.   Natuurlijk zorgen wij, welke keuze je ook maakt, dat je website van begin tot eind gebouwd, ingericht en gecontroleerd is. Je website wordt ook getest op snelheid, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Zoek je een betrouwbare partij die voor jou aan de slag gaat om je website te bouwen, neem dan contact met ons op. Wij bouwen alle websites op maat en de mogelijkheden zijn ongekend.

Het instap pakket

Keuze uit verschillende templates
Volledig door ons ingericht en gecontroleerd
Template aangepast naar eigen huisstijl

Het maatwerk pakket

Uniek design op maat door een grafisch ontwerper/webdesigner
Volledig door ons gebouwd, ingericht en gecontroleerd
Volledig in eigen huisstijl

Inbegrepen bij elk pakket:

Een responsive ontwerp

Leesbaar op:

  • Desktop
  • Tablet
  • Smartphone
Makkelijk te beheren door ons eigen QMS
Technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines
Zoekmachine vriendelijke url’s
Sitemap voor betere vindbaarheid
Multi-level dropdown menu
Verwijzing naar social media
Google Pagespeed Insights optimalisatie
W3C validatie
Supportcontract

Basic support

Het eerste jaar is gratis!
Daarna 15 euro per maand

Extra opties:

Bestaande uit:
Dynamische slideshow
Multi language module (meertalige website)
Single page website
Webshop/e-commerce website
Op maat gemaakte formulieren
Nieuwsberichten
Testimonials
Portfolio/foto galerij
Uitbreidbaar met verschillende modules