Hoe gaan wij aan het werk bij het maken van een website?

Qoncept webdesign Uden

Qoncept webdesign heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen van websites, zowel backend- als frontend. Bij Q-data Uden B.V., ons moederbedrijf, richten wij ons op het ontwerpen, realiseren en implementeren van maatwerk software. Vanuit deze gedachte hebben wij ook ons eigen Content Management Systeem ontwikkeld, genaamd QMS.

De complete programmatuur waarop onze websites draaien is door ons ontworpen, daarom mogen wij ons inmiddels wel specialist noemen in het ontwerpen en realiseren van websites op maat. Middels ons systeem is het eenvoudig om zonder veel technische kennis, zelf de website te bij te houden. Feedback van onze klanten helpen ons om het QMS verder te ontwikkelen waardoor we het inmiddels wel een volwassen CMS mogen noemen.

Wij willen voor iedereen een betaalbare website kunnen maken en onze klanten niet lastig vallen met ingewikkelde zaken. Wij zorgen ervoor dat jij bezig kunt zijn met de dingen die je goed kan, wij doen dat immers ook.

Ons stappenplan voor een nieuwe succesvolle website

 1. Oriënterend gesprek
  Zonder enige verplichting kunnen we een afspraak maken bij ons op kantoor om je wensen en eisen te bespreken. In dit oriënterend gesprek wordt duidelijk welke kant we op zullen gaan. Na dit gesprek kunnen we een op maat gemaakte offerte aanbieden. Je kunt alvast kijken welke soorten websitepakketten wij hanteren.
   
 2. Grafisch ontwerp
  Na akkoord van de offerte gaan wij een ontwerp uitzoeken of we laten een grafisch ontwerper een ontwerp maken.
   
 3. Technisch ontwerp
  Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij de technische kant van de website ontwikkelen, in de tussentijd kan je nadenken over de indeling van teksten en afbeeldingen van je site.
   
 4. Inrichting website
  Na het technische ontwerp gaan we de pagina's inrichten. In principe bepaal jij wat er op komt te staan, maar wij gaan wel kritisch naar de teksten kijken. Ook met het oog op zoekmachine optimalisatie.
   
 5. Testen en acceptatie
  Wanneer de site compleet is ingericht wordt deze meestal in een testomgeving gezet zodat de werking getest kan worden. Het is dan ook mogelijk om collega's, vrienden, familie of anderen de site te laten beoordelen.
   
 6. Implementatie, site gaat online!
  Na goedkeuring zetten wij de site online. Wanneer een oude site vervangen wordt dan kijken we meestal ook of er pagina's zijn die omgeleid moeten worden naar de nieuwe bestemmingspagina zodat je geen bezoekers misloopt omdat de oude pagina's niet meer bestaan. Als het om een nieuwe website gaat dan adviseren wij om minimaal de eerste maanden te adverteren in Google om meer bezoekers naar je website te leiden.

Ik wil graag een website offerte ontvangen