Wij maken jouw boegbeeld voor op het web

Een professionele presentatie aan je doelgroep en de rest van de wereld.

 

Wie zijn wij?

Ontstaan uit de passie van het ontwikkelen van bedrijfssystemen is Qoncept Webdevelopment in 2015 onderdeel geworden van Q-data Uden B.V.. Naast onze automatiseringsdiensten hebben wij een team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van websites en webapplicaties met name voor het MKB. Starters maar ook gevestigde bedrijven hebben inmiddels de weg naar ons kunnen vinden. 

Korte lijnen en een vast aanspreekpunt zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. Wij hebben de meeste expertise in huis om doelgerichte, eigentijdse en mooie websites te ontwikkelen en wat anderen beter kunnen besteden wij dan ook graag uit. Hierbij kun je denken aan grafische ontwerp, effectieve tekstschrijvers en webhosting. 

Heb je plannen voor een nieuwe website? Weet je niet waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd welkom om tijdens een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken.

Afbeelding Over ons

Onze specialiteiten

Wat kan Qoncept Webdevelopment voor jou betekenen?!

Waar wij goed in zijn!

Zoekmachine optimalisatie

Naast de gebruiksvriendelijkheid van een website is het belangrijk om een website hoog te laten scoren in veel gebruikte zoekmachines, daarom wordt je website hiervoor technisch geoptimaliseerd. 
Wil je snel bezoekers naar je nieuwe website trekken, maak dan gebruik van onze SEA-diensten.

Responsive design

Smartphones, tablets en andere mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daardoor is het ook ondenkbaar dat je website niet of moeilijk te lezen is op 1 van deze apparaten. Onze websites worden volledig "responsive" opgebouwd waardoor je website zich aanpast aan ieder scherm.

Maatwerk

Wij passen niet alleen je huisstijl en lettertype aan op een bestaand ontwerp of template. Maar op basis van je huisstijl en wensen ontwerpen wij voor jou een unieke en onderscheidende website waarmee je jouw bedrijf, instelling, product of dienst goed kan presenteren.

Continuïteit verzekeren

Een website heeft onderhoud nodig om te kunnen blijven doen waarvoor het bedoeld is. Zo zal de inhoud actueel gehouden moeten worden, het toevoegen en bijwerken van teksten en foto’s is essentieel.

Webhosting

Qoncept Webdevelopment kan bovendien de webhosting voor je regelen. Wij regelen dit bij één van onze partners, zo wij werken bijvoorbeeld samen met Intention. Kwalitatief goede hosting, prima prijzen en een uitgebreide support. Maar je kan met andere aanbieders ook bij ons terecht, daar doen wij niet moeilijk over.

Vragen?

Niet zeker wat je zoekt, heb je hulp nodig of zit je met een vraag?
Stuur ons een mailtje, geef ons een belletje of vul het contactformulier in!

Onderhoud van je website

Bij Qoncept kan je het onderhoud van je website verstandig en zonder al te hoge kosten regelen met een supportcontract. Zo zorgen wij dat je snel geholpen wordt met vragen/problemen, je website altijd beveiligd is en garanderen wij een goede werking van het bijgeleverde QMS.

Wij bieden 3 verschillende onderhoudscontracten voor meer zekerheid en stabiliteit van je website: Basic, Pro en Ultra.